2008-07-01
我都無咩食過正式o既韓國野, 今次來左呢間。地方好大下, 係開頭俾錯左2人枱我地, 4個唔肥o既女士都塞落, 好在都arrange番我地坐4人枱, 即刻舒服晒。布好多碟前菜, 當中我最愛菠菜同粉絲。waitress話可以免費refill2碟, 但最後都係應完無來, 但我地都勁飽就無所謂豬肋骨: 燒肉只係order左呢樣。一人2件倒都ok夠; 個味係醃得幾好。 海鮮韓國薄餅: 好大份, 真係成個pizza咁! 我最鍾意d蔥, 好香又夠口感; 亦欣賞完pan上, 就算食左好耐都仲熱/個邊仲脆; 但好似唔覺食倒海鮮石頭飯: 佢專人幫我地撈埋, 雖然無望真d料, 但食倒多重口感, 味道幾好海鮮豆腐湯: 好多料, 感覺好似餸多過湯; 以為好辣但又唔係, 幾開胃咁; 但又係得好少海鮮, 印象中好似得mini八爪魚咋