☞ 追蹤 @foodbitxh.__ 留意更多吃喝玩樂資訊‼️-人氣韓式咖啡店係時代廣場開左新分店,之前食過覺得唔錯,所以同大家試下新店開張,質素同以前有冇太大分別先‼️GoGoGo✨-💠明太子蟹肉飯卷一份8件,每件都鋪滿明太子醬同蟹肉,飯的分量唔算太多,兩至三人share就岩岩好喇❣️-💠啖啖蟹肉千層麵千層麵每一層都沾滿醬汁,但係入口唔會過分淋身。面頭係蟹肉同蟹醬,蟹味非常之濃郁-💠韓式奶油排骨鍋排骨鍋有香濃奶油味,中和左韓式辣醬的辣味,排骨煮得好淋而且入曬味,底部仲有年糕同粉絲,嗦汁一流✨-💠芬芳提子窩夫超好食的窩夫🉐即叫即做,入口外面脆身,內裡軟熟,加上面頭有黑加侖子同香印提子,果香味超濃🙈-💠香印提子奶蓋綠茶💠濟州柑橘乳酸梳打-📍 Terrace in seaside (時代廣場) (銅鑼灣)@terrace.in.seaside.hk 銅鑼灣勿地臣街1號時代廣場9樓922-923號舖-#hkfoodie #hkeat #hkig #hkfood #hkgirl #香港美食 #instafood #hkfoodblogger #打卡美食 #instamood #香港好去處 #打卡餐廳
💠明太子蟹肉飯卷
💠啖啖蟹肉千層麵
💠韓式奶油排骨鍋
💠芬芳提子窩夫
💠香印提子奶蓋綠茶
💠濟州柑橘乳酸梳打
@terrace.in.seaside.hk
銅鑼灣勿地臣街1號時代廣場9樓922-923號舖
#hkfoodie #hkeat #hkig #hkfood #hkgirl #香港美食 #instafood #hkfoodblogger #打卡美食 #instamood #香港好去處 #打卡餐廳 ##銅鑼灣美食 #銅鑼灣cafe 相機食先 #香港美食指南 #香港美食日記 #香港美食推介 #香港打卡 #餐廳推介#假日好去處 #香港必吃 #香港美食 #香港好去處 #香港探店 #香港旅遊攻略