2023-05-06
📍 阿里郎熱狗棒 (旺角)人氣韓式拉絲芝士熱狗棒店🇰🇷芝士控必試🧀有多款不同口味熱狗棒配上份量十足, 煙靭嘅拉絲芝士,加上多款熱狗醬料顏擇🤩好滿足🤤即叫即整, 熱辣辣👍🏻✨ S1餐-熱狗2個+芝士球4粒+年糕香腸串 $120我地揀左💫Sausage Cheese Cheetos🧀 & 💫Sausage Cheese Corn🌽 熱狗外層炸得黃金香脆💛包住中間一條腸仔, 一條外層沾上Cheetos碎, 芝士味更重, 另一條外層沾上粟米粒,更有咬口😁芝士球入面有豬肉,帶點微辣幾惹味😋 年糕香腸串, 香腸煎得好香👍🏻年糕煙靭✨ Sausage Cheese Oreo ⚫️ $38熱狗外層炸得黃金香脆, 都係包住中間一條腸仔, 外層沾上Oreo碎, 咸咸甜甜幾好食✨ Tangerine ade 🍊$25好岩打卡🤣有一整個橙🍊係飲品上面, 飲筒穿過橙🍊下面係橙汁✨芝士條🧀 (買滿$120 送 3條 )芝士條外脆內而煙靭📍 阿里郎熱狗棒 (旺角)旺角奶路臣街12-26號啟賢大廈地下7B號舖
✨ S1餐-熱狗2個+芝士球4粒+年糕香腸串 $120
✨ Sausage Cheese Oreo ⚫️ $38
✨ Tangerine ade 🍊$25
好岩打卡🤣有一整個橙🍊係飲品上面, 飲筒穿過橙🍊下面係橙汁
✨芝士條🧀 (買滿$120 送 3條 )
芝士條外脆內而煙靭
📍 阿里郎熱狗棒 (旺角)
旺角奶路臣街12-26號啟賢大廈地下7B號舖