2024-05-26 1304 瀏覽
其實一直都好鍾意食韓國嘢🤪見到呢間韓國fusion菜已經好有興趣🤗嗰日咁啱喺沙田睇完戲, 見到冇乜人就過嚟試吓啦😝🥢韓式牛肋肉薄餅配千島醬唔怪得呢個係佢哋嘅精選薄餅之一☺️首先牛肋肉薄餅比較少見, 第二係其實佢呢個薄餅真係幾好食,佢唔係厚批唔會好滯,而且中間啲牛肉又好好食,千島醬我又鍾意,所以喺呢個配搭之下,食完真係覺得好滿足💕🥢意式提拉米蘇刨冰其實一到呢間Cafe就已經想試佢個甜品,因為都好似好signature🤣難得屋企人主動提出話想試呢個刨冰🍧,就梗係全力支持啦🤭呢個刨冰上到枱個刻真係好震撼,因為好大個。我哋兩個人完全食唔晒🤣但係佢係好味嘅,而且中間有啲年糕粒,都好有咬口有層次感🥢炸韓式紫菜飯卷其實本身我哋係想嗌有牛肉嗰款嘅,但係已經賣晒,淨係得返一個係蔬菜嘅。咁都照試吓啦,但係佢個飯卷其實真係偏散,一夾就散,佢特別之處都只係因為炸過。但係其實揸過嘅都好油,所以呢款都唔推介🙇🏻‍♀️

其實一直都好鍾意食韓國嘢🤪

🥢韓式牛肋肉薄餅配千島醬
唔怪得呢個係佢哋嘅精選薄餅之一☺️

🥢意式提拉米蘇刨冰
難得屋企人主動提出話想試呢個刨冰🍧,就梗係全力支持啦🤭

🥢炸韓式紫菜飯卷
2083 瀏覽