2015-09-29
元朗真係一個多姿多彩既地方,尤其係餐廳,開到成行成市。近期最hit一定係韓國野,所以專登入去了解一下,比我發現lee間。首先入去環境不錯,每張櫈下面可以放手袋,lee野最好,又唔怕整污糟又唔洗睇住個袋,貼心👍👍👍今次我叫咗碟豬手,平時我好怕見到成碟肉,未食已經飽嗰d感覺,但lee個就冇,肉質好鬆軟,好易咬,一d都唔un,而且好入味😋再加上佢鐵盤上,仲熱辣辣,正!另外有伴飯,看似普通冇乜特別,有沙律醬有d紫菜蟹子撈埋,原來可以咁好食,因為有蟹子好爽口,口感又豐富咗,一碗份量都幾多,足夠2個人share,夏日炎炎食lee個飯,都幾舒服!最後叫咗個雞翼,平時屋企都食得多,但我仍然會試吓出面嗰d有乜分別,最重要係佢冇雪藏味,我真係好著重lee樣,死實實冇靈魂一樣,但lee度絕對冇雪藏味,好好味,肉質好滑,同埋佢d size係唔細,絕對物有所值。喺元朗區咁多野食,唔好食既就大把,但好食,環境又舒服,又鍾意食韓國野可以泥試吓,推薦大家。 3樣野2個人已經食到好飽,好滿足,抵食👍👍👍