2024-11-22 383 瀏覽
好耐無食韓燒,放工去左呢間食韓燒😌 見到有唔同既放題套餐,我地叫左SET B - 匠心燒肉放題套餐🙌🏻 一坐低,店員就會擺低唔同既前菜配料,例如白蘿蔔片、泡菜、芽菜、生菜盤同沙律,而爐邊會倒上芝士粟米同泡菜蛋一齊燒熱! 放題套餐裡面既野食都係可以任叫,我地就叫左以下:.🥩韓國嚴選牛肉🥩蔥蒜韓牛五花🥩炑八梨汁牛肉🥩韓牛外群肉🥩薄切牛舌🍖韓國梅花肉薄切🍖香烤豬五花🦪蒜蓉牛油生蠔🍄蒜蓉牛油雜菌🍗芝士味炸雞 (熟食)🍲名品大醬湯 (熟食)🍺紅燊莓朝日有氣果酒🍺藍燈朝日有氣果酒.其實上面只係部份咋,仲有好多選擇!! 多人來就可以食更多!肉類真係唔錯,蔥蒜韓牛五花、梨汁牛肉同牛扒都唔錯,肉味濃! 而香烤豬五花同韓國梅花肉薄切就幾香! 最鍾意蒜蓉牛油生蠔係一份份上,每份有4大件,用錫紙盤裝住,裡面放滿蒜蓉牛油,成個盤擺上去就得唔駛自己再整,好方便! 另外放題仲有飯同湯可以叫,為免太飽所以只叫左大醬湯,夠足料! 竟然仲有炸雞可以任食添,有幾種唔同口味,仲會配埋薯條,香口! 淨係叫左round 1已經夠🤣 .飲品方面,有得自取任飲汽水同果汁,仲可以另叫有氣果酒,而家做緊優惠,叫第二杯有氣果酒就有半價!
🥩韓國嚴選牛肉
🍖韓國梅花肉薄切
🍖香烤豬五花
🦪蒜蓉牛油生蠔
🍄蒜蓉牛油雜菌
🍗芝士味炸雞 (熟食)
🍲名品大醬湯 (熟食)
🍺紅燊莓朝日有氣果酒
🍺藍燈朝日有氣果酒
飲品方面,有得自取任飲汽水同果汁,仲可以另叫有氣果酒,而家做緊優惠,叫第二杯有氣果酒就有半價! 我地叫左紅燊莓朝日有氣果酒同藍燈朝日有氣果酒,賣相靚啊! 兩杯都係清新,而紅燊莓就比較香甜我幾鍾意! 是晚都好熱鬧啊唔少客人一班班朋友咁一齊食,好開心!
2024-11-14