2010-06-10
放工後,想不到有甚麼好食,差不多9:00的時間,就去了這裡食韓燒了,因為有特價嘛一上到去,已經見到有人等緊位了,不過我們都等了一陣,都不算耐~入到去就即刻去拿了幾樣食物:人參雞湯: 雖然加了味精,但都幾好味,我還食了幾條人參呢!!三文魚壽司: 真係麻麻地,感覺唔係好新鮮......泡菜+白菜仔: 泡菜好辣,不過好正!!!我會夾多幾條!!蒜蓉白菜仔都不錯,我推介泡菜!!雞腎+雞翼+牛肉+魷魚鬚: 這幾樣食物都係我最鍾意食,我覺得牛肉真係幾正!!!雞翼反而無乜味道,魷魚鬚都不錯,不過可能太大條,所以燒完後都好韌.....甜品: 意大利芝士餅,焦糖布甸,芒果布甸都好正,食過咁多間韓燒之中,最好味的甜品都係這間了~唯一一樣不好,就是服務態度!!差不多到11:00時,周圍都關了一些燈,還關上了電視!!
入到去就即刻去拿了幾樣食物:
三文魚壽司: 真係麻麻地,感覺唔係好新鮮......