2016-05-16 6921 瀏覽
今次去係同朋友預祝生日,每次係元朗食野佢地唔係大榮華就係百斗記,今次終於捉到佢地去西宮今次去到佢又有少少唔同左。首先D爐唔同左擺法,雖然食物就無乜變,多左個小籠包,豬手,D咖哩牛唔同左大舊左,連D咖哩汁都唔同左色,但佢依然萬年日式雞串,可唔可以轉下 ,我黎咁多次就咁多次都係雞串,比雞翼我食下好無多左個海鮮燴飯,睇落都幾靚仔,而且食落都唔錯,蘑菇汁好香濃。唔知點解D壽司咁大碟,但睇落就靚仔好多。同埋佢冷麵豆腐個D轉哂擺係呢度,仲係自己加冷麵汁添,之前加左拎出黎,有時鍾意多汁既人其實唔夠,呢個自己加既改動都幾體貼。凍盤,而家就黎夏天,間鋪冷氣又唔夠,就要留意了,雖然佢加裝左風扇,不過海鮮方面點都要注意下。佢地D蠔個晚都幾大隻,魚生都係唔錯,幾新鮮。最驚喜莫過於佢多左個爐即刻燒即刻食,最受歡迎既當然係大蝦,D人搶住拎,真係慢D都要再等過,其次有日本蕃薯同菠蘿同一種黃色既瓜,仲有雞皮(唔問都唔知係雞皮如果佢有燒冬菇就好啦...........不過超大油煙,無抽氣扇既咩????大煙到一個點旁邊既燒牛肉依然好紅,我個人覺得生得濟無食到。本身已經有烏冬拉麵,而家仲多埋即炒意粉,個龍蝦汁意粉要一試。甜

今次去到佢又有少少唔同左。

,我黎咁多次就咁多次都係雞串,比雞翼我食下好無

唔知點解D壽司咁大碟,但睇落就靚仔好多。

佢地D蠔個晚都幾大隻,魚生都係唔錯,幾新鮮。

旁邊既燒牛肉依然好紅,我個人覺得生得濟無食到。
甜品基本都無乜變,都係個D,後來有一款藍莓芝士餅唔錯。

D魚生甜品細細舊,可以試下試下又唔驚因為大舊食完好快會膩或者飽,食唔到其他野。

希望可以繼續改進,熟食方面希望可以多D變化。
2016-04-29
  • 燒烤爐即燒大蝦,即炒意粉