2022-12-21 1176 瀏覽
返工食咩Lunch相信係每個打工仔返工最煩惱嘅問題。我自己個人就冇乜所謂,但好多時都同同事一齊食,大家都會陷入一個無限嘅輪迴。但我自己鍾意食中式飯或者碟頭飯咁今次就揀咗雙餸飯,因為可以自己配合唔同菜式。超人燒鵝 (銅鑼灣)銅鑼灣堅拿道西10號地下2號舖味道: ⭐️⭐️⭐️價錢: 💰💰抵食指數: ⭐️⭐️⭐️雙餸飯 $35 炒飯底加$10超人燒鵝,我自己都幫襯過幾次,次次都試唔同餸菜,作作為近期彈起得快嘅原因係因為平同埋有海鮮,但我自己就少有選擇海鮮,多數會揀返中式飯菜,個人幾推薦蕃茄豬扒,魚香茄子,豬手,黑糖醋牛仔骨(肉食獸😋)呢幾樣都做到色香味俱全。以前嘅超人燒鵝只有一種味-咸,乜都落勁重鹽,但近排唔知係咪轉左師傅定鹽無貨,終於變返正架可接受程度😝

超人燒鵝 (銅鑼灣)
銅鑼灣堅拿道西10號地下2號舖

味道: ⭐️⭐️⭐️