2019-01-17 100 瀏覽
以前公司係蘭桂坊附近,所以經常都係蘭桂坊一帶覓食。呢間食lunch就食得多,食晚餐都係第一次。去骨海南雞飯去骨海南雞真係好岩我呢d懶人,所以我係成日都叫呢個飯。雞肉同雞皮都滑嫩,一d都唔輸出面專門食海南雞既餐廳。而家出街食飯想整條菜都難,但呢個飯既蔬菜都幾多,可以係中環呢個鬧市有個均衡既飲食都幾難得。柚子海鮮沙律海鮮方面,蝦同魷魚各自都有好幾舊,都幾大隻,而且都幾新鮮。加埋柚子成件事好清新。串燒方面,我地叫左魷魚鬚、泰式魚餅、雞皮。基本上係燒得好惹味,香料落得好足。即使叫左小辣,我依然都覺得好辣。雖然話呢度食串燒為主,但其實d主食都唔錯。而且個menu同lunch係一樣既,所以以晚餐價黎講可以話係好抵。

海南雞飯

去骨海南雞飯