餐廳: 時代冰室 (毓華里)
資訊:

2021-05-02 325 瀏覽
王牌厚切豬扒芝士焗飯 ($58)餐廳用佐不鏽鋼兜加埋木板上焗🐷 幾有特色😽個兜比平時連鎖店既相對比較淺 呢個設計可以令中間啲飯更平均焗到😻細心位呀🙌🏻厚厚既茄汁芝士🍅🧀仲有焗🐷必有既🍍超級開胃🤤🐷扒都好厚切同juicy大大塊!!!唯一美中不足我覺得個炒飯底稍稍乾佐小小 但overall都好滿足食曬架❤️千其唔好以為焗🐷扒飯係好容易整 係屋企整好花功夫架 ~所有材料要炒過 飯又要炒 先攞去焗 小啲耐性都唔得😂重量級美國西冷牛扒($86)呢個牛就麻麻地🤢雖然份扒幾大 但肉質林到好緊要 比我感覺係用鬆肉粉那到林晒🤢無咩牛味呀韓式雞翼($28)炸得有啲過佐龍 然後加啲韓式辣醬就係韓式雞翼 普普通通🙈Overall 黎講雖然個牛扒普通 但用餐體驗都幾好💛店員都好有禮貌又坐得舒服 呢個價錢黎講性價比都高架~為食指數: 3.5/5性價比指數: 3.5/5推介指數:3.5/5

王牌厚切豬扒芝士焗飯 ($58)

重量級美國西冷牛扒($86)

韓式雞翼($28)
炸得有啲過佐龍 然後加啲韓式辣醬就係韓式雞翼 普普通通🙈

為食指數: 3.5/5