餐廳: 加太賀
資訊:

2008-09-15 18 瀏覽
好耐沒有去過,今天是公眾假期,和老公再去吃,去到都好多位剩,心感不妙!坐低睇菜牌,好多菜式都加咗價,好食就OK,價錢都係其次!先叫咗佢哋出晒名既花之戀壽司,同百佳惠康賣既無乜分別,$46,兩個字:失望!首本名菜都做唔好,其他唔駛諗啦!再嚟係三角和牛卷,$58,單食個汁都還可以,但同D食物根本唔夾,和牛卷完全無牛味!唔知食咗D乜!之後嚟既冷面!諗既!一個飯碗咁多,成$58,我覺得自己似水魚!最後食埋個帆立貝壽司,都無晒期望,果然!帆立貝唔新鮮,有D霉!OH MY GOD, 同我上次係板前同板長食到既真係天堂與地獄!埋單2百幾,仲已經打咗折!一可一,不可再!唔會再去嘞!

一可一,不可再!唔會再去嘞!
  • 最好唔好試佢哋既推介