2023-06-09
Jo已經三年未飛🥲太想去旅行又未去得,呢晚來到美麗華一樣開心🥰門口有個boarding gate😍入到去坐低好似走進機艙,機窗風景會不停轉換,仲有我們最愛的富士山🗻真的好想念這地方🥹見到大家都好興奮🤣成間餐廳都好有feel,仲有個corner位有齊多個國家時間,真係好似係機場!不過相太多,post住一半先🤣.燒春雞及燒豬肋骨拼盤 $268美國牛扒配大蝦及帶子 $398Matcha latte +$8Iced mocha +$12心太軟Three Scoop Gelato with WattleThe Mermaid Danish Toast $138.Dinner set好豐富😍有齊湯、主菜、飲品、甜品😍 牛扒厚身五成熟剛好,口感唔錯牛味濃,帶子彈牙厚身有驚喜😋燒春雞大大件啖啖肉,豬肋骨加埋醬汁好好食肉又淋身!好喜歡兩個set拼盤可以食到咁多款!滿足貪心的我🥰.甜品時間!必點美人魚toast超少女心好igable打卡一流😍慶生主角見到實開心🥰厚吐司上面滿滿cream和雪糕,顏色夢幻心心眼😍.Set dinner跟甜品一樣有驚喜,可以揀三球雪糕,相當高質口感細滑👍🏻仲有心太軟配雪糕per
燒春雞及燒豬肋骨拼盤 $268
美國牛扒配大蝦及帶子 $398
Matcha latte +$8
Iced mocha +$12
心太軟
The Mermaid Danish Toast $138
Set dinner跟甜品一樣有驚喜,可以揀三球雪糕,相當高質口感細滑👍🏻仲有心太軟配雪糕perfect match
真的超豐富食到勁飽大滿足🥰環境食物打卡一流,set dinner份量十足,非常推介👍🏻