2018-10-29
平日既下午約左個都係放假既朋友黎到大角咀諗住同佢食個lunch順便補慶祝佢既生日呢間係以航空概念做主題既餐廳 係遠處行黎已經見到有一架飛機 然後我沿住機身行過去就搵到餐廳既入口入到去裏面就好似上左機咁 d枱枱凳凳完全抄足機艙入面嗰啲 座位旁邊仲有一排窗 好有feelLunch menu都幾吸引 價錢唔算貴我哋分別揀咗田園沙律同埋廚師手工湯芝士煙肉蘑菇意大利粉 ($68)賣相唔錯 個碟都好特別有凹凸紋係上面 煙肉同蘑菇等配料好多 個意粉煮得好好 好多汁但又唔會覺得漏 2個人share好快就食晒了燒紐西蘭牛肉眼扒 ($128)牛扒肉質鮮嫩 燒完都夠juicy 薯條好脆口 唔會油淋淋 加左香辣粉直程好似shake shake薯條咁當日我係預早到左餐廳先問可唔可以係甜品上面寫上慶祝既字句 點知原來午餐係無甜品供應架 後來因為甜品師傅早左番左黎 我先俾到朋友呢個驚喜 好多謝餐廳職員既幫忙Tiramisu ($68)Lunch set 包餐茶 果汁就要另外加錢 ($8)
Lunch menu都幾吸引 價錢唔算貴
我哋分別揀咗田園沙律同埋廚師手工湯
芝士煙肉蘑菇意大利粉 ($68)
燒紐西蘭牛肉眼扒 ($128)
Tiramisu ($68)
Lunch set 包餐茶 果汁就要另外加錢 ($8)