2021-05-24
小巷弄紅燒牛肉湯麵$68一入口就係好香旣牛味,加上有牛筋口感好好,又有少少似厚切旣金錢展,會食到停唔到口,而且佢份量都好多,食完十分滿足。湯麵就夠煙韌唔會太淋,不錯。鹹酥大雞排麻辣醬乾拌麵$65至於鹹酥大雞排乾拌麵,店員一放低就聞到好香炸野味,不過好好彩食落完全唔會感覺油膩,面層炸到好脆,而且雞肉亦唔會太乾,再配上麻辣醬食十分惹味。不過唔食得辣旣朋友要注意下,友人覺得有點辣呢,我就覺得好正!!!🤣蚵仔煎$46非常大份,用料一d都唔呃人。係台灣果種煙煙韌韌旣感覺,蚵仔好多,仲有唔少生菜,增加口感亦大大降低油膩感。金吉檸檬愛玉$19Drinks旣價錢都好平易近人,朋友叫左呢個話唔會澀,幾好飲。芋香珍珠奶茶$17偏甜,但唔係死甜,有好出旣芋頭味,個人幾中意,好有台灣味。去唔到台灣食下台灣野滿足下都不錯!
鹹酥大雞排麻辣醬乾拌麵$65
蚵仔煎$46
金吉檸檬愛玉$19
芋香珍珠奶茶$17
偏甜,但唔係死甜,有好出旣芋頭味,個人幾中意,好有台灣味。
去唔到台灣食下台灣野滿足下都不錯!
小巷弄紅燒牛肉湯麵
小巷弄紅燒牛肉湯麵