7個大人1位小朋友唔一定要打邊爐, 串燒係一個好好既選擇. 就係有返咁上下人數可以叫超多款式既串燒同前菜. 有牛肉, 牛舌, 羊肉, 蒜蓉烤生蠔, 雞泡魚干, 燒白鱔, 燒多春魚, 燒煙肉荔枝, 燒香蕉, 菠蘿, 銀杏, 田雞腿, 雞軟骨, 茄子, 日本番薯仔, 金茹, 韭菜, 西蘭花, 年糕, 饅頭....等等仲有叫左幾個前菜: 麻辣豬耳仔, 兩款涼伴皮蛋, 有晶瑩剔透-金黃色嘅皮蛋和一般食開既黑皮蛋…等等樣樣食物都真係有返咁上下水準, 全部即叫即燒, 上台時仲熱辣辣, 出煙既, 一定好食啦, 有串燒點少得啤酒和飲品呀, 飲品有幾款自家清熱特飲, 大大杯潤喉又下火.啤酒都有好多款枝裝選擇, 生啤都有幾款, 有我愛既 Hoegaarden Rose,啤酒配串燒絕配, 成班朋友開心食講不停笑不停. 除左串燒, 前菜, 仲有烤魚同雞煲, 可惜我地實左太滿足啦, 留返下次再來啦!!

啤酒配串燒絕配, 成班朋友開心食講不停笑不停.