2016-08-08 594 瀏覽
可能我成日做運動 曬得黑左少少又可能我粗眉細眼多毛髮 閒時又唔剃鬚搞到成日比人話似南亞裔人士其實我又唔係咁介意自己似咩人 我又幾鐘意食南亞食物 行完荃灣間nike outlet同朋友順道入左間印度餐館食個下午茶 嘆杯印度奶茶先!!真。印度人開架! 無花無假 環境同平時去開既又或者香港餐廳有著節然的不同啦印度式既花紋 掛畫 感覺係幾有特色望真啲 其實一啲都唔貴 兩個人食喎!!! 我係到一客客咁計 其實係平左勁多!! 有幾樣野食又有野飲我就叫左SET D喇!!! 85蚊.....但咁既組合 唔係唔食下話?!印度簿餅就有以上選擇芝士控無他選呀!!!仲有kebabs 話晒都係特色食物之一 要食要食難得兩個人食 緊係要食多少少啦!!surpreme至尊 ($45) 同埋 margarita 四重芝士 ($30)講真丫 如果真係抵食 四重芝士無得輸架 但至尊你食開都知乜都有所以咪貴啲囉!!! 咁如果你想食芝士 你識揀啦?! haha可惜老友話要食少少肉 咁至尊會比較岩佢口味啲喇!!至尊 有蕃茄 青紅椒 辣肉腸 火腿 煙肉 之士等等材料啦!! 個底係茄汁底食落當然係勁開胃香口 佢個底係堅簿 咬感好好
可能我成日做運動 曬得黑左少少
又可能我粗眉細眼多毛髮 閒時又唔剃鬚
搞到成日比人話似南亞裔人士

其實我又唔係咁介意自己似咩人
我又幾鐘意食南亞食物 行完荃灣間nike outlet
同朋友順道入左間印度餐館食個下午茶 嘆杯印度奶茶先!!
真。印度人開架! 無花無假
環境同平時去開既又或者香港餐廳有著節然的不同啦
印度式既花紋 掛畫 感覺係幾有特色
望真啲 其實一啲都唔貴 兩個人食喎!!!
我係到一客客咁計 其實係平左勁多!! 有幾樣野食又有野飲
印度簿餅就有以上選擇
芝士控無他選呀!!!
仲有kebabs
話晒都係特色食物之一 要食要食
難得兩個人食 緊係要食多少少啦!!
講真丫 如果真係抵食 四重芝士無得輸架
可惜老友話要食少少肉 咁至尊會比較岩佢口味啲喇!!

食落當然係勁開胃香口 佢個底係堅簿 咬感好好 唔會太多包令到你好飽
各種香味配合下 熱辣辣 我覺得比p字頭好味

四重芝士 唔洗講野啦 mozzarella parmensan chedder加埋feta cheese
how tasty it is.................簿簿既餅底加上厚厚既芝士層 入口好似FULL OF CHEESE咁!!!!!!!!
認真 好味既!! 熱住食林林地更加香口 而且佢SIZE其實都幾大件 細食既人 一塊已經搞掂!

india奶茶 加入左佢獨有既香料
味道會同平時飲開或者其他國家既拉茶唔同
不過呢種香味係好特別 唔會抗拒又唔會唔鐘意既
奶味唔算好重 茶味足夠!!
真係饀仲厚過個底架!
咖喱角 SAMOSA
呢個唔係平時食開三角型個啲
佢先係正宗 佢個皮係好似酥炸個種 唔會好硬
一咬就鬆開 好易咬 真係無牙都唔怕咬爆咀架!!
咖喱羊肉加青豆 點啲簿荷汁食
好味 羶味少 咖喱惹味 不過油份重 一件夠晒數喇!!
LAST ORDER!!
烤雞肉KEBABS

一分二 細心又大件 即叫即卷
生菜椰菜蕃茄加烤雞肉 加入沙律醬就完成
唔會乾好JUICY 個包皮係平日食開個種印度簿餅
香口飽肚 食埋可以慳返個晚飯呀!!
2016-08-03