2019-05-11
皇牌2人套餐 $298秘製蒜蓉燒皇牌西非八頭大虎蝦或秘製蒜蓉燒招牌扇貝皇 我地叫左每款一樣,大虎蝦肉好鮮味,舖滿秘製蒜蓉係面更惹味!面扇貝皇都好大隻下,超多汁,唔會燒得太乾身!秘製燒安格斯牛仔骨:有4件,咬落去肉身好嫩滑,燒得個味道唔錯!秘制燒鯖魚:魚肉燒得很嫩滑,不過食時要小心有少許魚骨,要慢慢食!如你想再濃味一點,可點埋個甜豉油,味道都幾配搭!蒜蓉燒美國生蠔(2隻): 味道軟濃,滑lu lu 新鮮甜美,配上大堆蒜蓉係面增加口感!孜然燒雞軟骨(2串): 好嫩甜Q脆,配孜然味道食落口感變化多!清香脆肉瓜 (2串):一串有3件,好juicy , 食到爽爽聲,好脆口!麻辣娃娃菜大蜆 (少辣)$88: 娃娃菜好香甜,大蜆都有好多隻,大大隻、已經叫左少辣但都覺得好辣,但愈食愈想食🤪燒豆卜 $18 (4件): 熱辣辣即燒豆卜,唔會燒得太乾身,本身淡左d 也可點醬汁一齊食!秘製雞全翼 $44 (2隻): 大大隻雞全翼,燒得剛好熟透,咬開藏著雪白既雞肉,香口非常!+++++++++++++++如果大家喜歡💕我寫既食評,麻煩比個❤️鼓勵一下我,我會寫更多更好既食評比大家!😊
秘製蒜蓉燒皇牌西非八頭大虎蝦或
秘製蒜蓉燒招牌扇貝皇