2012-08-06 44 瀏覽
從沒試過一家餐廳漏單情況咁嚴重,我哋一行六人叫咗六個set lunch, 主菜等得耐唔在講,估唔到餐湯餐包等既時間仲耐,縱使我哋不停咁見到餐湯在我哋身邊遊走,我哋再三催四請waiter完全不理會我哋,最後連主菜都食完先肯出現,這是什麼服務態度呢? 食物方面亦係失望,我order咗一個白汁煙三文魚焗長通粉,首先個通粉都唔似有焗過,全碟只有三片好似魚生咁細既三文魚,長通粉份量亦唔量多,作為一位女士食完只係感覺唔肚餓,但絕對講唔上話飽囉!而其中一位同事叫咗pizza set lunch, 結果等咗超過大半個鐘終於見到一個跟超市買既冷藏pizza差唔多既pizza, 真係估唔到$50食一個冷藏pizza,感覺完全係差,況且order呢set係位男同事,食完都唔飽囉! 好老實講以咁既價錢食D咁既質素既食物完全唔值。

食物方面亦係失望
好老實講以咁既價錢食D咁既質素既食物完全唔值。
10 分鐘 (堂食)