果晚喺荃灣行完街,肚餓搵野食。見到呢間燈光同poster 幾吸引,入去試下。雖則鋪頭細細,但又好多野食喎!🍲龍蝦湯,清甜無苦澀味,無腥味,好飲!🍲意式海鮮濃湯,個底其實都係龍蝦湯,一隻蜆,一青口,材料豐富!🥖餐包,咪睇少佢。熱辣辣,香噴噴,有種烘芝麻香味。🍟黑松露芝士薯條,我一向都特別喜歡粗薯條。正!黑松露亦都好香。🦐海鮮拼盤;龍蝦鮮味,多膏多籽,帶子大大粒,煙三文魚配wasabi醬幾特別。🥗惠顧滿$180,仲可以 enjoy 埋個salad bar🐂主菜中的主菜,澳洲M5牛,侍應同我地講M5價錢M6質素,真係好正,想享用更好味既M7,就要預訂。🍶冰鎮朱古力,打開蓋聞到濃濃朱古力味,鍾意奶香既人會鍾意。總括黎講,食物新鮮,味道好。招呼又好,侍應有禮貌。下次會想試下 M7牛囉😼

🍲龍蝦湯,清甜無苦澀味,無腥味,好飲!

🥖餐包,咪睇少佢。熱辣辣,香噴噴,有種烘芝麻香味。

🍶冰鎮朱古力,打開蓋聞到濃濃朱古力味,鍾意奶香既人會鍾意。