其實第一次去食嘅時候都幾驚喜嘅, 話晒都係一般價錢就食到刺身勁大件嘅壽司, 不過唔知係咪個老板都係諗住去親食嘅人都好似乞兒咁, 受盡佢哋嘅恩惠呢? 令到d員工塞得幾多人得幾多人, 可以將gor張所謂"塔塔米"ge坐位"質"十二個人搭枱一齊坐, 講真, 若果係大家認識嘅就真係無所謂, 唔識嘅大家要保持距離你話食得幾唔舒服, 而且佢要人除鞋入去坐, 張地氊勁污糟呀, 完全唔理人感受, 總之好似趕牛咁趕, 當正你係低等動物.還有呀, 話說當日我們共四位, 因為佢要大排長龍, 咁我與其中一友人先去等位, 當到我哋有位嘅時候, 已有三位到達(但其實我另外一位友人可於兩分鐘內到), 都唔俾入, 而俾咗下一位三人到齊入座, 但座四人枱, 你話幾咁stupid, 完全唔識做生意, 當時真係好嬲, 我已經三番四次提及另一位友人只在附近, 都好似要用佢嘅準則做事咁, 佢話唔俾你入就唔俾你入.而且, 講真, 服務態度嘛嘛, 經常呼喝客人, 例如安排客人坐"塔塔米"座位時, 會無禮貌大聲地說"要除鞋架", 真係好笑, 我唔覺得佢哋張地氊會乾淨得過嗰個人對鞋囉. 要求落單反而又要客人三催四請, 收客人食完d碗碟

而且, 講真, 服務態度嘛嘛, 經常呼喝客人, 例如安排客人坐"塔塔米"座位時, 會無禮貌大聲地說"要除鞋架", 真係好笑, 我唔覺得佢哋張地氊會乾淨得過嗰個人對鞋囉. 要求落單反而又要客人三催四請, 收客人食完d碗碟就好快.

總括而言, 呢間嘢只係得一個賣點, 就係d壽司夠大件, 味道, 服務, 衞生全部都唔合格.