2019-02-25 145 瀏覽
本人其實冇試過寫食評, 但真心忍唔住, 同學聚會, 8個人打邊爐, 先要入數一千元作deposit, 都冇所謂, 食物覺得真係新鮮嘅. 但另一方面, 首先座位唔舒服, 然後店內幾個女阿姐侍應, 態度服務都有問題, 我地已叫成枱食物, 再加個細碟鮮牛肉, 阿姐不甘我地唔叫大碟牛肉, 拎埋黎仲要加句"叫咗你地叫大牛肉架啦", 首先我地冇覺得唔夠食, 唔知佢做咩要加句咁嘅說話, 其次我地有朋友臨時帶咗小朋友出黎, 叫阿姐侍應加櫈, 佢都要有說話, 面有不悅講"多咗個小朋友呀?!", 其實枱面設計不方便, 勸多人去的話要三思, 坐得好唔舒服, 小朋友亦喺單上當大人計算醬料費, 呢次實在係好唔愉快嘅打邊爐, 雖然食物同湯底係可以嘅, 但啲服務我真的不敢恭維!