2022-10-23 1033 瀏覽
滿懷驚喜來到吃晚餐,點知食物同服務態度都真係😔初時諗住要訂(其實幾次經過見座位都梳落🧐但係就話一定要訂枱,都唔緊要喇,唔算大問題)就會對食物嘅質素抱有期望,但只係松露牛肉飯叫做比較好食之外,其餘都真係好普通,玻璃樽煙燻鎖住串燒嗰個,味道真係同個煙燻完全毫無關係,只係叫做賣相有趣。飲品烏龍hi,溝到淡到就嚟係杯水咁滯😩,最後個甜品雪糕都好食,但係冇諗過嗌咁多樣嘢,浄係個牛肉飯同雪糕比較正常出品,因為實在同類價錢,亦都有更好選擇。最主要問題個串燒牛係真心覺得唔夠熱,諗住食多幾嚿再諗諗先,真係唔對路喎,幾粒都係唔夠熱,同個服務員講一聲「啲牛肉唔夠熱呀」,點知佢劈頭第一句話:「你食咗咁多,我哋唔會換嗰喎。」我完全冇意欲去換,只係真心想話俾佢聽牛肉唔熱,搞到勁尷尬,真係好crazy,成個氣氛cheap晒,服務員個Mindset咁樣去講嘢真係有問題😪可能呢個服務員唔多願接受任何意見啦,乜每一樣嘢都一定是好評?