2021-08-17 535 瀏覽
呢一間由觀塘開到嚟九龍灣嘅豬扒麵,聽講好出名又好抵食,今日同一眾同事去試一試,結果等完45分鐘,都係有一個麵冇黎到,所以有冇得食都係睇彩數 不過眼見周圍嘅人都好鼓躁,有啲忍唔住走咗,自己有得食都唔知算唔算好彩 🔔餐廳入座人數極多,建議可以捱餓同埋lunch hour有1.5小時以上嘅人去食 韮菜餃酸辣上海麵($40) 雖然豬扒係主打,但作為餃子控,當然要試餃子啦。叫咗配料全走,最後黎左個正常配料俾我,店員仲話係我食錯🤷‍♀️唔知點解酸辣味其實係麻辣,食到嘴都麻哂🤪上海麵條粗粗的,幾飽肚。韮菜餃算大隻,餡料都好足,仲有6隻咁多㖭,不過可能太辣嘅關係,大家都食唔哂 好味指數 🌕🌕🌕🌗🌑抵食指數 🌕🌕🌕🌕🌑打卡指數 🌕🌑🌑🌑🌑推介指數 🌕🌕🌑🌑🌑

韮菜餃酸辣上海麵($40)

好味指數 🌕🌕🌕🌗🌑
抵食指數 🌕🌕🌕🌕🌑