2021-11-19 43 瀏覽
💥食完無滿足感的日本野📍 豊勝手丼|銅鑼灣📍埋單 $ 1 7 4⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️入度去發現一個客人都無就應該知咩事🥺💟 壽司定食🍣本身SET應該有海膽軍艦,但店員話而家無了換左做吞拿魚腩蓉軍艦😰感覺downgrade左但又其他又唔吸引😩就照叫黎試下啦~一開始上左胡麻小豆腐、沙律🥗同麵豉湯都okay既正正常常咁啦😌然後就沒然後了…. 壽司黎講佢都算唔新鮮😣特別係三文魚同吞拿魚… 啲顏色真係…爭鮮都好過佢…. 同埋三文魚仲要有筋🥲唯有一舊比較好既係左口魚,有油香、非常鮮甜😛壽司偏細舊連👧🏻食完啲壽司都只係得4.5成飽(平時已經飽左😂)好在烏冬搭救,烏冬雖然細但係都幾多配料~食完都有7成飽🙉男仔就未必了🧐平時食完壽司日本野都會好滿足,但呢餐完全無,大部分係失望😢性價比偏低👀完全無回頭的意欲🤟🏻不負責任點評✌🏻好味道🌕🌕🌗🌑🌑性價比🌕🌑🌑🌑🌑回頭率🌑🌑🌑🌑🌑(五粒為滿分)⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️
💥食完無滿足感的日本野

📍 豊勝手丼|銅鑼灣