2015-04-03 242 瀏覽
知道左4月1日推出新口味白朱古力,仲有扭紋 (見到扭紋雪糕就好懷念當年7仔軟雪糕😭),已經急不及待 😍😍 吉吉本身都好喜歡Godiva黑朱味雪糕,因為味道夠濃郁,軟硬度又好,不軟也不太硬,最開心係可以滿足到久違了的軟雪糕癮!不過食黎食去都係單一味道,有時都覺得食到悶悶地... 講返白朱味道;第一口,好sweet嘅感覺😍 以為淡戌戌,點知好濃郁,真係好似溶左嘅白朱咁。然後再一口黑朱,嘩,又去返好濃郁帶少許苦嘅黑朱味😍 一甜一苦,好鬼正呀!兩者中和左大家,互補不足!話咁快食完,好想追加呀!尋日返工做到好辛苦,放工想開心下,即刻諗起Godiva雪糕,二話不說過左黎,果然無失望!開心哂👏👏👏估計如果淨白朱,可能會軟甜。或者要心情極差先去試😝😝

估計如果淨白朱,可能會軟甜。或者要心情極差先去試😝😝
Godiva 黑白朱軟雪糕
三款口味
2015-04-02
$45 (其他)
Godiva 黑白朱軟雪糕
三款口味