2022-05-17 457 瀏覽
以前西營盤已經有食開, 一間食物正常發揮嘅餐廳.我8:55pm 入去, 個接待員話冇問題叫我哋快啲order比錢先就得, 咁我5分鐘order好比錢坐低咗, 大約5-10分鐘啲嘢食到晒, 我哋2個人都order咗4樣嘢食, 我見我哋最尾五六台咁我已經盡量食快啲, 不過真係李老闆!我食咗幾分鐘 嗰個阿姐走過嚟同我講”你哋可唔可以食快啲!” 其實淨係比幾分鐘我食, 不如一開頭就同我講要閂門! 我睇吓隻錶嗰陣係9:18pm, 跟住佢哋真係同你玩熄燈走人 ….. 我知你哋出名, 其實招呼唔到咪叫人叫外賣或者唔好做, 好簡單~ 人哋唔會怪你~不過又要賺埋又唔願service! 最後我哋夾硬倒晒落個口度頂住晒禁走! 做餐飲業做到咁其實對得住個客人咩?食物 ** 態度令我覺得食咗屎咁環境 **** 係特別嘅服務 * 如果有得比負* 佢負4* 簡直對唔住個餐飲業界衛生 *** 正常觀塘水平抵食 * 比完錢唔比時間人食 點話你抵 價錢一般

食物 ** 態度令我覺得食咗屎咁
環境 **** 係特別嘅