講明先,唔係試食文,綠林係新開,好野係要推,所以先打中文!介紹埋朋友去食,得閒寫埋都係好正常,開張仲要係有買一送一優惠,成日去食都係好正常。因為太多人等位,廢時影咁多相,唔記得曬d價錢!下次再去食先補返!由細係深水埗食到大,最鐘意都係佢個腐竹白果雞蛋糖水,勁足料,腐竹係一片片唔係煮到爛曬果d,雞蛋唔會煮到硬曬實的的,綿綿的有媽媽煮的感覺!蕃薯自家制湯丸 - 同樣地足料,大大舊既蕃薯吸曬d薑汁,淋得黎唔會一咬就散。另外綠林湯丸都只係會自家制的,所以味道就只有芝麻既一隻味,皮既厚度唔係0.05mm 果種超薄,而係有d咬頭既QQ皮,而芝麻係新鮮每日用自家材料制造,#幾好食唔太甜!栗子露 - 時令冬天的恩物,濃濃的而且一點都不甜,nuts 其實對身體很健康,充滿著有益的成份,熱呼呼的栗子露飽肚之外,還即時全身血氣運行!食到出汗!出左d汗要食返d凍野,豆腐Oreo布丁係綠林其中一樣撚手甜品,白色撞白色,好睇之外都好食,因為本身豆腐布丁本身味道清新,口感幼滑,軟綿綿的感覺在口內融化,分外有趣!一開始講過,11月底前平日都有堂食買一送一,外賣8折,所以我地又食又拎,拎埋比爸爸媽媽些牙,食過番尋味,好

一開始講過,11月底前平日都有堂食買一送一,外賣8折,所以我地又食又拎,拎埋比爸爸媽媽些牙,食過番尋味,好快會再黎!
綠林開左係cwb真係方便好多,mtr A 出口times square行去鵝頸橋唔洗3mins就到!我要係呢個冬天encore N 次佢個栗子露!
2016-11-06
$30 (宵夜)