蒜蓉原條茄子 $38我地全部食物都叫咗少辣~全部都係即叫即燒,熱辣辣啱曬冬天食!❄️🍆茄子表面舖滿蒜蓉同調味料,內裡一絲絲茄子鬆軟細嫩。每一啖茄子都均勻咁裹住蒜蓉醬汁,有好濃郁嘅蒜香!🍆店員亦剪得好好易夾~土豆片 $13土豆被切成薄片並炸至金黃,外少少脆內軟。一入口先食到惹味嘅辣椒調味,再食到薯仔嘅原味道🥔雞串 $28雞串外皮烤至金黃,食落都唔dry ,肉質幾鮮嫩添,帶有微微焦香。流心芝士年糕 $38年糕外層炸到好脆,入面嘅年糕軟軟糯糯,同流心芝士嘅濃郁奶香味完美融合😋雞全翼 $36好大隻,烤至外脆內嫩。每隻雞全翼都均勻地裹住特製調味料,肉質都鮮嫩㗎🤩錫紙花甲粉 $65用錫紙包裹可以保持花甲粉嘅滋味同熱度🔥花甲冇食到有沙/怪味,而且都脹卜卜多肉的👌🏻💖個湯底睇上去好似好辣,但實質上唔係,鮮味較重。整體嘢食都好味,重點係價錢相宜,會再嚟食宵👍🏻
蒜蓉原條茄子 $38

土豆片 $13

雞串 $28

流心芝士年糕 $38

雞全翼 $36

錫紙花甲粉 $65

整體嘢食都好味,重點係價錢相宜,會再嚟食宵👍🏻