2014-12-02 2721 瀏覽
平時出親街食飯, 次次都係大魚大肉, 好似要食到120%飽先至夠喉, 但係自從我睇左幾本有關健康嘅書籍之後, 就決意食野除左好味之外, 仲要健康, 所以我黎Shelter食野, 我都揀左沙律黎食。我地一行3個人坐左張戶外嘅大枱, 有cushion俾個背脊挨住, 真係好relaxing。野食方面, 我第一時間就揀左相入面嗰個芝麻菜沙津, 夠晒green, 上面仲有幾塊好好味嘅松露, 個感覺當堂elegant 同埋high class 左好多^^係餐飲方面, 我同幾個朋友都係愛酒之人, 所以就係個wine list 度order左啲drink, 選擇都幾多: cocktail, 香檳, 紅酒都有好多款俾人揀, 同出面啲酒吧差唔多, 不過估唔到嘅係一間西餐廳都有咁多Cocktail揀, 真係無得頂!總括而言, 一人平均消費又唔係貴, 但係就食咁多野, 加上又有cocktail, 仲可以係個咁靚嘅環境, 我覺得真係相當OK
2014-10-21
5 分鐘 (堂食)