2019-01-29
與媽媽拍拖去! 限時100分鐘對於等位既人嚟講係福音, 不過對於食客嚟講, 都幾趕頭趕命! 又炒雞又燒肉, 其實真係唔係好夠時間, 不過媽媽想試就無所謂啦! 炒雞有幾款味道選擇, 我哋揀烤肉味不過實係無乜味!最欣賞個紫色年糕, 裡面有軟心芝士! 員工見我哋唔知應該點做會主動過嚟幫忙 (隔離枱見有員工幫我炒, 即刻又要求增援)! 燒肉類反而幾多選擇, 味道亦比相像中好! 推介醃左以為好辣既肉類, 好味好多! 海鮮類有蝦, 帶子, 小蜆, 魷魚 (如果個胃無位可以全部 skip 晒佢) 好欣賞個厚切午餐肉! 超級厚, 平時我好少食加工食物, 既然係任食, 就放縱一次啦, 好彩都幾優質啫! 飲品選擇亦多, 不過偏甜! 而重頭戲當然係雪糕啦, 勁多 topping 可以落!
炒雞有幾款味道選擇, 我哋揀烤肉味不過實係無乜味!