2021-08-28 849 瀏覽
早一個星期訂定位,Mummy最鐘意食羊,見有六折就同佢試下。環境好大好舒服,玻璃到地,一大陣羊味,似返左大陸一樣。茶係玄米茶。湯方面我唔食牛,好彩問清楚呢間無論叫咩湯底都係用牛淆出來,店員知我地唔食牛就話比藥材加酒加水做湯底,味道又幾夾,有蒜頭,大蒜龍眼,當歸等…。羊肉串必叫之一,調味得好好,好野味,燒得岩岩好,好大串,唔乾多汁又香。店員介紹叫太陽羊肉就叫左,食落好有羊味,好多汁,Mummy話正。西班牙黑豚肉,口感好軟好香,唔肥加埋湯汁食落甜甜地,好好味。三併有羊肉滑,墨魚滑和瑤柱蝦滑,好爽好新鮮,食落好彈牙。羊排:呢個羊排好厚肉,有軟骨,唔好太肥好香,香料好多,做得好入味。鮮雲雲吞入面好大隻蝦好多蝦又大粒,食落有三隻蝦,好爽超好味,值得食。呢個黑醋有機菜好新鮮好甜,黑醋加左果汁撈菜,好開胃清新,叫左兩碟。呢一餐Mummy超級滿意,三個人食左瑋千三百幾六折般就九百幾成千蚊,鐘意食羊就抵食。🤪🤪

環境好大好舒服,玻璃到地,一大陣羊味,似返左大陸一樣。

茶係玄米茶。

三併有羊肉滑,墨魚滑和瑤柱蝦滑,好爽好新鮮,食落好彈牙。

2021-08-27