2024-06-29 2371 瀏覽
尋日去完旅行返嚟唔想去咁遠,諗住近近哋喺返屋企樓下食個燒肉放題算,本身我哋都算係常客,但今次亦係最後一次幫襯!本身放題質素已經係退步緊,我哋都係諗住湊合填飽個肚就算,都唔係要有咩要求!尋晚28/6星期五晚市比較多客,亦有8-10位客人,我哋食緊途中接近剩低半個鐘左右,walk in又嚟咗8個人,於是個侍應竟然問我哋可唔可以轉去第二張檯,就為咗呢8個人,我哋都唔太情願轉,我直情問返個侍應:換係你食到一半叫你轉檯你鍾唔鍾意?佢完全冇答我!正常茶餐廳冇侍應係會叫個客人食到一半轉檯,更何況係放題,今次真係令我大開眼界!漏單情況嚴重咗,食物質素下降咗,連雪糕都冇埋,唯一優點~近!呢啲價錢大把選擇,唔使再食呢間!
呢啲價錢大把選擇,唔使再食呢間!
2024-06-28