2020-07-04
同老公結婚週年日🥰唔想出到咁遠近近哋係返元朗區慶祝 我哋都係邊爐控,見到banner 七折 就來試下😛上到嚟地方超級大,仲有幾間vip房,聚會就非常fit啦😎地方乾淨企理 ,燈光好柔和 食打邊爐都可以好有氣氛🤣🤣鍋底選擇都好多 ,聽店員講全部自家製冇落味精 👍👍淆足幾個鐘 點了椰子雞拼麻辣小辣 ,兩樣都好正 🤭🤭雞輕輕用酒葉住,大量粟米 ,椰皇,非常足料😍😍就咁飲咗兩碗先打邊爐,麻辣湯底又麻又香,非常正宗電子餐牌下單,環保又清晰 ,店員見我哋兩個人介紹咗二人海鮮拼盤,有五款海鮮 蟹 、海蝦 、扇貝 、馬刀貝和南非鮑 !如超級有驚喜 ,估唔到會用上南非鮑 😋😋鮮甜爽口 ,海蝦上枱仲喺度跳緊舞🤩🤩安格斯牛小排,其實都想食手切 但因為得兩個人真係食吾曬,牛小排有厚度 ,非常稔滑, 牛味好濃郁呀 小份$148都有12塊 抵食👍👍紫菜響鈴 真係要必點 即叫即炸 非常鬆脆 😬😬點解泰式醬 就真係好正辣湯底同鴨血就超級配 😎😎鴨血嫩滑,一啲都唔醒😛另外點咗 佢哋自家製,手工雲吞 同鹹蛋墨魚丸 ,幾得意嘅配搭喎 自家製非常足料 ,雲吞大大粒蝦🥰🥰其實仲有好多嘢想試,但因為兩個人真係食唔落啦🤭🤭飲埋啤酒
上到嚟地方超級大,仲有幾間vip房,聚會就非常fit啦😎
地方乾淨企理 ,燈光好柔和 食打邊爐都可以好有氣氛🤣🤣
辣湯底同鴨血就超級配 😎😎鴨血嫩滑,一啲都唔醒😛
其實仲有好多嘢想試,但因為兩個人真係食唔落啦🤭🤭飲埋啤酒 冇限時,坐得舒舒服服,下次同埋屋企人一於 坐房 ,二千蚊低消就冇難度 !
真心覺得唔錯嘅一間 手工火鍋店 ,服務好好添👍