2014-04-06 3218 瀏覽
打電話黎訂枱, 一打黎就訂位, 心知不妙。  一入到玉蕾, 經過長長的走廊和房間, 到達dining room, 看到潦闊的海景。  他們的荼錢最少二十八元, 但是完全沒有茶味, 他們一坐下來推介乜野义燒, 看見隔離台的那碟黑文文, 死實實的就唔敢叫.  要了個cha siu bao, 但是义燒不太好, 包身又不夠鬆軟, 什麼嫦娥餃, 好像個廚師在乜星臨時請回來.  普通。  蝦餃很有蝦味, 銀雪魚飯比較好, 杏汁包都唔差, 總括來說就是不抵.  百六蚊一個人好像冇什麼食, 唯一好食既就是海景, 廁所.  廁所整得好靚下, 如果不是我上網睇有什麼好食重唔抵。  後來我故意在waiter面前話茶怎樣怎樣, 他們都不肯換給我。
題外話/補充資料: 食一次當睇下野都唔錯
2014-03-01