餐廳: 魚吧
資訊:

行過JW,心諗,不如試吓佢哋樓下嘅魚吧,再唔會嗌錯嘅!入到去,環境唔錯,坐落室外,綠意盎然又超有feel,等落菜單都唔覺得攰。😌開胃先點海鮮拼盤,上碟嗰一刻,我嗰餓呀,直頭衝到雲霄飛車頂點!生蠔新鮮到,攞筷子夾一夾,啱啱好,汁液又鮮又甜,啖啖肉感,食落去好過癮。❤️轉戰主菜,牛扒配薯蓉,嚟啦!牛扒外香內嫩,五成熟得嚟唔會太乾,啖啖肉香,仲有埋薯蓉,啖啖牛油香,滑溜溜嘅,移唔開口。最後收尾點咗啲青口啤酒,青口肉質嫩滑,啤酒味道恰到好處,唔會蓋過海鮮本身嘅味,完美combi!唯一美中不足,洗手間得一間,但服務生嘅悉心服務,加上無敵海景,其實都補返嚟,下次仲想再嚟試其他海鮮,兩嘴先!👍🏻🦀🐟