2023-03-07
呢日經過勝利道搵餐廳食lunch,見到呢間門面幾光猛,價錢又唔貴,所以入去試下.我同老公分別叫咗餐牌入面的午餐,但3個侍應一個又話A餐賣哂,另外兩個又話有,講講下發現原來牆上面手寫字嘅ABCDE午餐同餐牌上面的午餐唔同。總之你一句佢一句咁,一個話有一個話冇超混亂。我哋於是話不如你地搞清楚究竟咩嘢有咩嘢冇先啦,但講講下佢哋又行開咗。.到佢哋搞清楚,我哋叫返佢哋是但一個嚟落單都叫咗兩次,其中一個阿姐過嚟時我再問清楚你哋ready未我可以落單未,個阿姐即刻有啲晦氣同面口唔好咁話「落得」,哇仲好似係我哋唔啱咁😒.我叫咗個牛扒蛋飯。牛扒有啲筋又有啲靭,蛋亦好細隻下,味道一般,普通茶記質素.另外只係大約下午2點時間,已經冇通粉又冇雞髀,實在好難理解lunch hour已經呢樣賣哂嗰樣賣哂,連通粉呢類恆常食物都咁早就冇,似乎好難講得通。.Anyway,唔會再有下次了!
Anyway,唔會再有下次了!