(非會員)
2007-11-13 35 瀏覽
一粥麵景嶺都會駅巳開張半年多,員工做嘢鷄手鴨腳,連主任及經理都是咁,我差不多一星期有五至七天早餐,一天晚餐,你說我足夠資格評論嗎?曾有一次鄰枱有一對夫婦,男的在向女的不停訢說此店D人不知點做嘢,都開咗咁耐.食方面:腸粉不夠滑但騰在算係即做,但會做定放在下面柜的不但不夠熱不好食,奶茶是好飲的,早餐滑疍等都好好,下午餐不大好,尤其豬仔飽配沙津,豬扖似無煎,白雪雪兼無味,D沙津得一匙,不如唔好啤,認真不抵食,搵笨,晚餐算比較貴,食粥連腸粉或炒麵,都要三十多元,我就覺得貴,他能吸引我光顧是因為最緊要杯奶茶夠滑,有些人一杯奶茶是重要,上電,其次是環境,這間分店樓底高,另一邊大大的落地玻璃,望到天,感覺好舒服,但是員工做事,同事間真欠協調,總是搞不好,實在是經理領導無方,因為我曾經聽到一個經理級男的跟其中一估員說,批評這區D客難做,比旺角區那些古惑仔重難做,身為一個經理級的不應在大庭廣眾作出此種行為.