2021-11-24
提提大家,這裡是qr code 落單,自己落單好啦! 唔好搵亞姐! 否則未食就會有氣其實食過多次,次次都是食同一樣 - A7餐 - 豬膶牛湯米 + 炒蛋多士。豬膶好食,大塊、又有厚度又爽,牛肉ok, 個湯有薑味(但可以再重些薑味),而且個湯好有細個嫲嫲煮豬膶水的味道,所以都喜愛久不久去食一碗回味下兒時。所以湯係必會飲晒的。炒蛋中規中矩啦,多士可以的。而這裡的杏仁霜係唔錯的,又係濃味的。因無諗住出post, 所以開頭無影相,就俾食完的相大家睇啦咁做咩最後要寫呢? 係因為這裡的亞姐,由帶位就開始晦氣,我自動波未叫入坐就掃定安心又在佢面前do 溫度,但佢就當客係佢心內條蟲,語氣係嫌棄我哋行得慢、唔配合的感覺,所以作為客一開始就會有點不是味兒!所以勸大家自己do枱的qr code 落單,轉咩都得,免叫極都唔幫你落單,或回一句qr code 落單,或幫你落單時嫌棄你煩。搭枱2-3組在4人枱,有時亞姐上菜會是但放低,要客人自己領回,客人變傳菜。所以食物ok, service就唔好有期望。管理層見到post就搵人微服下就知㗎啦!
炒蛋中規中矩啦,多士可以的。
而這裡的杏仁霜係唔錯的,又係濃味的。
因無諗住出post, 所以開頭無影相,就俾食完的相大家睇啦
所以食物ok, service就唔好有期望。
管理層見到post就搵人微服下就知㗎啦!