2018-04-03
呢排突然好想食雞煲,周圍問人有咩好介紹之下,終於有朋友推介我黎呢間滾喜,周街都係雞煲既時勢下朋友都特別推介呢間,今晚一於試下佢!環境:呢度地方好大,座位好寬敞,加上枱與枱之間有一定距離,私人度高,同朋友開懷傾計都唔怕嘈到隔離枱!服務:一入餐廳侍應已經好殷勤帶位同推介雞煲/邊爐湯底同配料,落單冇漏上菜快手,最緊要係全程都好有笑容,朋友遲左半個鐘到,佢地特登幫我地計住時間差唔多先上雞煲,呢d服務就真係值收加一喇!衛生:值得一提既係,一般打邊爐既地方都會比較大油煙,枱凳難免會油油地,但呢間完全唔係咁!可能樓底夠高同清潔做得足,成間舖都新速速既感覺,用具都好乾淨,食得好舒服。味道:先講雞煲,我地揀左細煲同小辣,兩個人食份量岩岩好,我地本身唔食辣既都接受到小辣,雞件比較細件,可能因為咁件件都好入味!鱔片個人十分推介,特登影低幾咁大塊,魚皮滑魚肉爽,而且係真正既冇骨,怕骨既人都可以放心食!呢個蜂巢豆腐煮完真係可以彈開一倍,咁先可以食落爆汁又有口感架嘛!墨魚滑二人份量都幾多,而且食落入面有軟骨,絕對唔係街邊普通凍肉舖既質地,真材實料!菜類都幾多選擇,份量都唔少,一份菜已經夠晒兩個人食!抵食:食完雞煲
味道:
菜類都幾多選擇,份量都唔少,一份菜已經夠晒兩個人食!
抵食:食完雞煲再打邊爐,雞魚肉菜都食齊,都係一人二百蚊都唔使,而且服務好坐得又舒服,抵食啦。