2024-11-26 34 瀏覽
細細個就開始食Pizza Hut,講緊係仲有自助沙律吧嗰陣已經幫襯。以前幫襯真係覺得好好味,而家個味道大不如前,新品更加係伏伏伏。所以咁多年來,多數都係叫經典食物。今次叫咗個下午茶餐,價錢係抵,不過味道一般。酥皮忌廉蘑菇雞湯👋🏻忌廉湯嘅蘑菇只得兩塊,湯水好稀,自己整金寶湯仲好味。唯一可取就係塊酥皮,唔係周圍都有酥皮湯。香蒜肉絲意粉👋🏻份量算多,以一人份量嚟講足夠有餘。不過今次個意粉太過濕,豬肉粒又有臊味。幫襯過唔同分店嘅Pizza Hut,都發覺每次嘅食物水準都唔同。今次食完個意仲感到好口渴。雖然對於今次的份量滿意,不過味道的確令人失望😕辣味雞翼👍🏻呢度嘅辣味雞翼味道唔錯,係出面食唔到的!侍應服務一般,上菜嘅時候為求就手將餸菜擺埋一邊就算,擺入少少方便個食客都唔識。至於環境衛生,餐具有啲污糟,要用紙巾抹過先可以用。餐廳對於員工培訓和衛生方面需多加留意。

今次叫咗個下午茶餐,價錢係抵,不過味道一般。

酥皮忌廉蘑菇雞湯👋🏻

香蒜肉絲意粉👋🏻

辣味雞翼👍🏻
呢度嘅辣味雞翼味道唔錯,係出面食唔到的!