約了朋友於又一城行街,行街前先補充體力,朋友建議去美食廣場。朋友全部都選擇食"大XX",我覺得每區都有,不用專登去又一城食。我見未試喜棧,試吓啦,結果證實了"唔跟大隊搵食註定無運行"的講法食物(下午茶餐):-叉燒貴妃雞瀨粉:瀨粉中最少有八條是十分硬,咬不開。叉燒偏硬,超級咸。雞肉"嚡口",超級咸忌廉:汽水竟然是無汽,無汽就唔好叫汽水啦調味料:用一個十分細的器皿載薑茸:我第一次見到"薑茸走薑茸",只是見到切得很大片的葱,大約一片等於正常的四倍大,仲要一粒薑茸都無,這個調味料應該改名為"葱油",因為只是見葱和油(因為這個調味料實在太特別啦,嚇到我忘記了為它影相)服務:-當我問店員有無得選擇雞的位置,店員黑口黑面地講"無得揀位,由師傅去決定,咁你仲要唔要?唔要就算!"嘩!這是什麼態度!第一:現在大部份燒臘店都可以選擇位置,此店拒絕讓顧客選擇已經是不應該第二:阿姐,如果你不是想趕客或者想被老闆請食豉椒炒魷,唔該個面口好番啲第三:美食廣場內其他食肆都要排長龍,只有此店是無人惠顧,不用排隊,我建議老闆應該留意吓環境:-美食廣場的裝修,無特別

食物(下午茶餐):-

,超級咸
瀨粉
叉燒貴妃雞
忌廉:汽水竟然是無汽
,無汽就唔好叫汽水啦
忌廉
調味料:
用一個十分細的器皿載薑茸:我第一次見到"薑茸走薑茸"
,只是見到切得很大片的葱
,大約一片等於正常的四倍大
,仲要一粒薑茸都無
,這個調味料應該改名為"葱油"
,因為只是見葱和油

(因為這個調味料實在太特別啦,嚇到我忘記了為它影相

服務:-

!這是什麼態度

第三:美食廣場內其他食肆都要排長龍
,只有此店是無人惠顧,不用排隊,我建議老闆應該留意吓

環境:-

美食廣場的裝修,無特別
收據
2011-05-10
5 分鐘 (堂食)
收據