2020-04-01 57 瀏覽
這間位於銅灣新開日本料理!期間在試業中!店舖環境都唔錯!裝修都好特別!坐落感覺都好好!同埋有個好大玻璃幕牆!非常之唔錯!至於食物方面!款式都好多!尢其是魚生又夠新鮮!我叫咗碗納豆營養丼!味道唔錯又夠營養!賣相又吸引!清酒煮蜆纸鍋,味道好特別!帶有清酒香味!蜆肉鮮甜,蜆肉都算大隻,咬入口都好腍滑,味道都算好好味!北海道流心芝士薯餅味道好好!賣相好吸引!外脆內軟芝士味好香!咬入去口感唔錯!味道恰恰好!鮑魚六格合前菜真係好特別!分開六格有鮑魚、小籠蝦沙拉、蟹鉗、三文魚子、芥辣八爪魚六格食物非常特別!味道六款味道唔同!非常之正!其他壽司款式都好多!賣相好多款式又多又新鮮!真係好吸引!食入口感覺都好新鮮!至於飲品方面!叫咗巨峰提子梳打、蘋果乳酸梳打味道又唔會好甜恰恰好!至於價錢方面都唔算貴!一般價錢、因為位於銅鑼灣,位置在大厦樓上舖!所以價錢都可以接受。
2020-03-27
10 分鐘 (堂食)