2005-10-07
其實已經係九月尾時候去哩度食‥不過宜家先留個評語。係平日既星期三,六點多d去到‥好少人。得到門口侍應既熱情款待,又話六點至七點九埋單而又食套餐,有八折優惠。其實一心諗住去試下,梗係入左去啦!Menu中好多款菜式都好特別,好想試晒咁多…可惜我地兩個人,點可能一次試晒。芝士焗蕃茄好好味!原來蕃茄中間既芝士上釀入墨魚膠,芝士味唔重,如果太濃會好漏,墨魚好彈,配上酸酸甜甜既汁,中和芝士味,恰到好處。蒜蓉蒸娃娃菜唔錯,幾香,但係份量太少。餃子釀雞翼,係去之前必試之選,餃子饀好得意,真係用包餃子既饀造咖!油鹽水菜粒蒸飯就唔得喇!得少少冬菇粒同粟米粒,仲要無乜味,同食白飯差唔多。套餐跟既燉湯好好味同好清,係竹庶茅根海底椰排骨湯。餐亦跟個煙鵝胸雜果沙律,唔錯喎!仲叫咗個咕嚕蝦球,我覺得好好味!外脆內滑!當你咬住佢既時候,連噴出黎既口氣都有好香既蝦味咖!不過唔好放到凍晒先食,會無咁脆。所有款式都係細細碟,同多一兩個朋友仔去就可以試多幾款。環境舒適,員工態度值得加許!佢地服務態度好好咖!總括黎講我一定會再去,因為仲有好多菜式想試。
蒜蓉蒸娃娃菜唔錯,幾香,但係份量太少。
總括黎講我一定會再去,因為仲有好多菜式想試。