2023-03-05 99 瀏覽
今日3月4日,下午我地一行4人見炸雞甜品飲品賣相幾吸引,加上員工頂帽又幾可愛,於是就決定試試,我地坐係水吧收銀附近位置,雖然食物味道幾好,但就食得唔多開心,我地食咁耐,就聽足疑似男店長既未停過閙店員,店內員工基本上後生仔女,只有欵似店長望落成熟d,疑似店長閙店員態度非常差,個個店員都差不多有比佢閙,聽到閙既事項只係小事或我地覺得無需要閙既事。班店員原本都有笑容招呼客人,不停比佢閙到都無晒表情。其實最唔識做,應該係呢個疑似店長,最基本令客人食得開心佢都做唔到,仲好意思閙店員。最應該反思係佢,都唔係教人做嘢,只係閙閙閙。希望老闆或者疑似店長睇到,檢討下唔好每事只識閙,好好地教唔得既,要閙都唔應該係客人面前見到佢地閙,真係食都食得唔安樂。