2019-09-29 1611 瀏覽
今日一家大細去飲茶 食物平均等都好耐先到 明白的因為要現埸即叫即做 質素亦不錯 用料很足 味道好 不太味精 👍我地本身一坐底take左點心紙 有漏單 追左無人理 加茶 d 人 逃避你眼神接觸 不想理你🙄 最過份來了 本身一坐底即叫乳鴿 明知要等 點知食完見都差不多成 個幾鐘都未黎再問 一個操譚仔口音既 齊陰金色一達達highlight 白面大媽 態度極惡劣地問非所答 仲話你遘通唔到 😡😡😡😡擺明係你唔明la.. 詳細都費事講 走之際 仲同埋一兩個同鄉 望住個客細聲講大聲笑 試問係什麼服務 ? Li 度係香港 唔係大陸 你咁既態度 譚仔都容納唔到你 影響你酒樓型像 為己為人返鄉下啦 大媽🙏🙏
2019-09-29
10 分鐘 (堂食)