2014-02-03
今日年初4飲茶竟然唔駛等位,原來價錢貴左,茶錢$12@特點 雪山叉燒包加埋一要$40,唔太熱,lum lum地,質數比以前差好多,以前有少少脆口龍dun斑腩燒河$78同老人家食飯,以為斑腩冇乜骨岩佢食,點知多骨到呢!點心拼盤$682粒蝦餃,燒賣,素餃,粉果,叉燒包同埋一份細細嘅馬拉糕所有餃都好hea,唔通換師傅?得一part仔馬拉糕,一個人食就ok, 樣樣點心x2,唯獨呢個唔係,叫人點分呀?戴眼鏡湛水姐姐好好,冇叫佢但不停為每圍加水收銀打錯單,好彩有check過!平時有泊車單,今日係冇!可能多人要而冇,但係可以同人講囉,要我地簽個名向單上之後再印過張單又要等!咁唔夠數泊車都講呀,係後味問先知咋!眼見唔係人人要單,而佢d單又可以再print要我等,咁唔知點解冇單囉呵?另外好認同上一篇食評,幾年前覺得呢間百樂門好抵又好食,俾貴少少食好d其實冇問題,但價貴左點心難食左係另一個問題囉!已經黎左6、7年,每況愈下,失望!
特點 雪山叉燒包
龍dun斑腩燒河$78
同老人家食飯,以為斑腩冇乜骨岩佢食,點知多骨到呢!
點心拼盤$68
2粒蝦餃,燒賣,素餃,粉果,叉燒包同埋一份細細嘅馬拉糕
戴眼鏡湛水姐姐好好,冇叫佢但不停為每圍加水
收銀打錯單,好彩有check過!