今次去試一間食日式燒肉火鍋放題,環境好舒服嘅餐廳🏯🚦牛舞日式燒肉。涮涮鍋🚦要讚嘅係地點係利舞臺好近地鐵站,非常方便。餐牌介紹清晰,而且好多選擇,睇相都已經吸引🌅日本薩摩和牛放題,有齊晒咁多部份嘅薩摩和牛,雪花分布平均細膩,無論燒肉還是做壽喜燒,都入口即溶,食落感覺就似身處極樂世界💡店員超推的薩摩牛後腿肉,薩摩牛後腿肉:肉質細膩,咬落散發出陣陣濃郁和牛味,彷彿置身於日本🇯🇵。脂肪在烹調過程中融化,為肉增添豐富的油脂口感,絕對值得encore再encore,為咗佢肥返五磅都唔緊要💡食過返尋味嘅薩摩牛赤肉、肋肉、牛粒、牛肋條同埋薩摩壺漬👅口感一流,食落好滋味,每塊和牛嘅肉質彈性、口感同埋脂肪都唔同,每食一片都感覺新鮮滿足💡除咗可以瘋狂嗌和牛之外,都幾欣賞餐廳仲有提供唔同嘅熟食同埋炸物,仲有甜品同埋飲品添!🫶🏻必定回頭,約定再見💁🏻‍♀️
今次去試一間食日式燒肉火鍋放題,環境好舒服嘅餐廳🏯
🚦牛舞日式燒肉。涮涮鍋🚦