很少寫食評, 不過由於係新開小店, 真心要支持下, 下下都翠X, 大家X, 真係人都顛, 支持本地小店, 講番個店面, 唔算豪華, 不過就有一種舒適同埋簡潔既感覺, 座位坐得好舒適, 唔迫!! 其中6人卡又幾啱我地幾條友又唔會唔夠坐. 又可以坐埋一齊, 呢下幾細心. 抵讚講返D食物, 出餐唔算太耐, 好快到, 而我點既係海南雞反, 因為試新店, 我習慣叫雞, 唔好問點解,不過由於我習慣走翼但下單時冇講, 佢地攞到黎我先出聲, 心諗受硬氣, 因為始終係lunch打仗時段,點知佢地好有禮貌同埋二話不說就同我去換, 仲要好快手個隻, 再讚多野, 至於味道, 真係唔錯, 味道啱啱好, 雞浸得好好, 油飯出奇唔油(hahahah唔知自已講咩), 同事點的午餐都好好食, 不過就冇影, 淨係影左個menu, 40大元, 真心抵, 新界都唔得la.. !!!!

海南雞反
2015-08-24
5 分鐘 (堂食)
海南雞反