2023-01-07 181 瀏覽
今日假期同屋企人去君豪餐室食早餐,早餐黎黎去去都係嗰d,點左個沙爹牛面配腸仔炒蛋,同埋返鮑片意粉配煙肉煎蛋。諗住過返個平平凡凡既早上,點知食到一肚火。🔥🔥🔥🔥食物方面都正正常常,湯底濃郁,飲品都幾好。到左差唔多午飯時間,屋企人食食下野,枱上明明仲有食物未食完,職員問都無問,無啦啦收走左佢既餐具,快閃到唔見左影,都唔知邊個阿姐收走佢既餐具。屋企人好無奈甘望住碟上未食完既食物😡😡😡我唯有拎過另一對筷子比佢。阿姐無啦啦收晒d餐具都算啦,我地杯飲品仲有大半未飲完,另一個阿姐走埋黎,叫我地讓張枱比佢,然後就企起我隔離大叫:「三位三位,黎呢到,四位四位過黎呢到。」都唔知佢d口水有無跌落我落野飲到,一d衞生意識都無。最後,阿姐同三個大叔圍住我地張枱,完全係趕客走既款甘,服務態度完全係零,野食正常都無用。😡😡